Τεχνολογία – Επιστήμη

Wii U Confession από τη Nintendo

Wii U

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, άρχισε να ακούγεται ότι η Nintendo έκανε λάθος βήματα σχετικά με τη νέα κονσόλα παιχνιδιών Wii U. Οι πιο σημαντικές δηλώσεις προήλθαν από το νούμερο ένα όνομα της εταιρείας, Satoru Iwata.

Σύμφωνα με τον Iwata, η ίδια η νέα κονσόλα είναι μια χαρά, αλλά ο τρόπος που παρουσιάστηκε δεν ήταν πολύ καλός. Το αποκορύφωμα της νέας κονσόλας είναι το νέο χειριστήριο, αλλά αυτή η πλευρά είναι πραγματικά ένα μυστήριο. Γιατί να ενθουσιαστούν οι άνθρωποι με αυτήν την καινοτομία; Η απάντηση σε αυτό δεν είναι ξεκάθαρη, γιατί οι εισαγωγές δεν καθιστούν σαφές αυτό το σημείο.

Η αλήθεια είναι ότι το νέο Wii U δεν είναι σε καμία περίπτωση πιο προηγμένο από τις κονσόλες που έχουν βγει και εξακολουθούν να κυκλοφορούν στην αγορά. Δεν υπάρχουν εμφανείς τεχνικές διαφορές με το παλιό Wii. Η ύπαρξη γραφικών HD δεν είναι επίσης τεράστιο πλεονέκτημα, οι κονσόλες της Sony και της Microsoft το έχουν εδώ και χρόνια.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το χειριστήριο, το οποίο παρουσιάζεται ως εντελώς επαναστατικό, έχει στην πραγματικότητα χαρακτηριστικά που μπορούν να βρεθούν σε σχέδια όπως το Nintendo DS και ακόμη και το πολύ παλαιότερο Sega Dreamcast. Το Wii ήταν εντελώς ελεγχόμενο από την κίνηση, επομένως ήταν ασυνήθιστο, αλλά δεν είναι δυνατόν να πούμε το ίδιο για το Wii U. Και αν κρίνουμε από τη μετανιωμένη ρητορική της Nintendo, το κομμάτι του μάρκετινγκ της δουλειάς φαίνεται να έχει γίνει εντελώς λάθος.

Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1999 ως συντάκτης περιοδικών συνεχίζεται ως Αρχισυντάκτης του Technopat. #Τεχνολογία #video #socialmedia #rpg #android #coffee lover.
[email protected]

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button