ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΙατρικοί ΌροιΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

Γυναίκα με το όνομα Merelize Van Der Merwe κυνηγάει καμηλοπάρδαλη και ποζάρει με την καρδιά της

Με την ονομασία «κυνηγετικό άθλημα» ανοίγονται διαγωνισμοί σε πολλά μέρη του κόσμου για το κυνήγι διαφορετικών ζώων. Με αυτούς τους διαγωνισμούς, οι κυνηγοί έχουν το δικαίωμα να αφαιρέσουν τη ζωή ενός ζωντανού πράγματος έναντι ορισμένης αμοιβής. Κάποιοι το κάνουν αυτό μόνο και μόνο για να ποζάρουν με ζώα. Κυνήγι ζώων με την ονομασία «αθλητισμός». Λέγεται κυνήγι τροπαίων. Αυτή η έννοια σημαίνει στην πραγματικότητα κυνήγι για αναμνηστικούς σκοπούς. Σε αυτό το είδος κυνηγιού, το κεφάλι, το δέρμα ή τα κέρατα του σκοτωμένου ζώου συνήθως φυλάσσονται ως αναμνηστικά. Το κρέας του χρησιμοποιείται μερικές φορές ως φαγητό. Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν αυτή τη βιαιότητα. Η Merelize Van Der Merwe είναι μία από αυτές. Η σύζυγος του Merelize Van Der Merwe του έκανε «κυνήγι» ως δώρο του Αγίου Βαλεντίνου. Πλήρωσε περίπου 2.000 δολάρια για να σκοτώσει μια καμηλοπάρδαλη και να ποζάρει με την καρδιά της. Η είδηση ​​αυτή, που αποτυπώθηκε στον Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκέντρωσε αντιδράσεις από φιλόζωους. Ας δούμε τις λεπτομέρειες μαζί.

Προειδοποίηση: Το περιεχόμενο περιέχει ευαίσθητες εικόνες!

Μια γυναίκα με το όνομα Merelize Van Der Merwe, που ζει στη Νότια Αφρική, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στα social media μια φωτογραφία της να ποζάρει με την καρδιά μιας καμηλοπάρδαλης.

Merelize Van Der Merwe

Merelize Van Der Merwe, κάτω από τη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Facebook. «Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο μεγάλη είναι η καρδιά μιας καμηλοπάρδαλης;» Έγραψε και περιέγραψε πώς ο «υπέροχος» σύζυγός της ξόδεψε 2.000 δολάρια για να εκπληρώσει το πενταετές όνειρό του σε μια παιδική χαρά την περασμένη Κυριακή (Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου).

Η ανάρτηση της 32χρονης Der Merwe προκάλεσε αγανάκτηση, ειδικά σε οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων. Το κυνήγι μιας καμηλοπάρδαλης ήταν το όνειρο της Merelize Van Der Merwe και ο σύζυγός της της έδωσε ένα κυνήγι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Merelize Van Der Merwe

Η νεαρή γυναίκα, η οποία υπερασπίστηκε τον εαυτό της στις αντιδράσεις, είπε στη Mirror.

«Ο υπέροχος σύζυγός μου, ο Γκέρχαρντ, ήξερε ότι ήταν το όνειρό μου. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη εκείνη τη μέρα. Το κυνήγι βοηθά στην προστασία της άγριας ζωής και συμβάλλει στον τουρισμό και την απασχόληση στη Νότια Αφρική».

Η Merelize Van Der Merwe αναφέρθηκε επίσης στην πεποίθηση ότι οι κυνηγοί παράγουν εισόδημα για τις προσπάθειές τους για τη διατήρηση. «Το κυνήγι έχει βοηθήσει να επαναφέρουν πολλά είδη από το χείλος της εξαφάνισης». είπε

Merelize Van Der Merwe

«Αν απαγορευτεί το κυνήγι, τα ζώα θα γίνουν άχρηστα και θα εξαφανιστούν. Το κυνήγι έχει βοηθήσει να επαναφέρουν πολλά είδη από το χείλος της εξαφάνισης. Οι μόνοι άνθρωποι που προστατεύουν αυτά τα ζώα είναι οι κυνηγοί. “

Σε άλλες ειδήσεις, η νεαρή γυναίκα είπε ότι ξεκίνησε το κυνήγι σε ηλικία πέντε ετών και σκότωσε έως και 500 ζώα, μεταξύ των οποίων λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και ελέφαντες.

Πηγή: 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button