Τεχνολογία – Επιστήμη

Φορητοί υπολογιστές Samsung E5510 στο Vatan Bilgisayar

Οι φορητοί υπολογιστές Samsung E5510 προσφέρουν μια πολύ πιο ζωντανή και καθαρή εμπειρία θέασης με τις εξαιρετικά φωτεινές και καθαρές οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Κωνσταντινούπολη, 09 Μαΐου 2011 – Η Samsung Electronics, το κορυφαίο όνομα στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη και τις τεχνολογίες πληροφοριών, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι φορητοί υπολογιστές Samsung E5510 πωλούνται στο Vatan Bilgisayar. Με την οθόνη HD LED που προσφέρει έως και 300 nits* φωτεινότητα, η Samsung E5510 είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν χρώμα, ζωντάνια και φυσική φωτεινότητα στη ζωή τους.

Το Samsung E5510 διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel® Core™ i5*, γνήσια γραφικά Windows® 7 Home Basic και NVIDIA® Optimus™, τα οποία κατανέμουν δυναμικά τους πόρους όπου χρειάζονται περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν εύκολα να κάνουν πολλαπλές εργασίες και να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους. Με το κομψό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές μεταλλικό σασί και το κομψό πληκτρολόγιο σε νησιώτικο στυλ, τα Notebooks Samsung E5510 ξεχωρίζουν παντού με το τέλειο εξωτερικό τους.

Σχετικά με τη νέα σειρά, ο Barış Kestep, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Προϊόντων IT στη Samsung Electronics Τουρκίας, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το νέο φορητό υπολογιστή της Samsung, τον E5510, στην αγορά. Αυτός ο φορητός υπολογιστής προσφέρει στους καταναλωτές αξιόπιστη ποιότητα και απόδοση, καθώς και εύχρηστες λειτουργίες. Η μεγάλη οθόνη του E5510 παράγει καθαρές, φυσικές εικόνες με εξαιρετική ευκρίνεια, καθιστώντας το ιδανικό για την αύξηση της παραγωγικότητας, την αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή την απόλαυση ανώτερων πολυμέσων εν κινήσει, ακόμη και εν κινήσει». είπε.

Εξαιρετικές Εικόνες

Η φωτεινή οθόνη LED* 15,6″ της Samsung E5510 παράγει τις πιο καθαρές και ευκρινείς εικόνες με τα πιο ζωντανά χρώματα. Δείχνει σχεδόν αληθινά χρώματα με φωτεινότητα έως και 300 nits*. Αυτή η αναλογία είναι 50% πιο φωτεινή από τα προηγούμενα μοντέλα. Τα γραφικά NVIDIA® Optimus™ (NVIDIA GeForce 315M 1GB) προσφέρουν επίσης εξαιρετική απόδοση γραφικών για εφαρμογές έντασης δράσης, όπως παιχνίδια. από την άλλη, όταν εργάζεστε με απλούστερες εφαρμογές, μεταβαίνει αυτόματα στα ενσωματωμένα γραφικά Intel, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Κανένας συμβιβασμός στην απόδοση

Επιπλέον, οι χρήστες έχουν εξυπνότερη και ταχύτερη απόδοση με τους γνήσιους Microsoft Windows® 7 Home Basic και τους προηγμένους επεξεργαστές Intel® Core™ i5*. Ο επεξεργαστής χρησιμοποιεί την έξυπνη τεχνολογία Turbo Boost της Intel για να κατανέμει δυναμικά την ισχύ του εκεί που χρειάζεται περισσότερο, ενισχύοντας την απόδοση.

Μαζί με την προσφορά μεγάλης διάρκειας μπαταρίας, οι ισχυροί κομψοί φορητοί υπολογιστές E5510 παρέχουν πολύ μακροπρόθεσμη αξία και αξιοπιστία. Οι φορητοί υπολογιστές E5510 είναι εξοπλισμένοι με την μπαταρία Power Plus της Samsung, η οποία έχει 3 φορές μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από τις παραδοσιακές μπαταρίες. Αυτό κάνει αυτή τη σειρά ιδιαίτερα ιδανική για όσους ταξιδεύουν συχνά και χρησιμοποιούν πολύ τους υπολογιστές τους, ακόμα και στο σπίτι. Η σειρά προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις σε συνδυασμό με ανώτερη ποιότητα και δείχνει ότι είναι δυναμική με τις εξαιρετικά κομψές γραμμές, την ανθεκτική ματ μεταλλική θήκη και το ασημί χρώμα του εξωτερικού.*.

Βελτιωμένη χρηστικότητα

Οι φορητοί υπολογιστές E5510 της Samsung περιλαμβάνουν μια σειρά από προηγμένα εργαλεία και λειτουργίες που βοηθούν τους χρήστες να παραμείνουν στο διαδίκτυο και να κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν πιο γρήγορα. Με τη λειτουργία Fast Start της Samsung, οι φορητοί υπολογιστές E5510 εκκινούν 20% πιο γρήγορα από άλλους υπολογιστές και είναι πλήρως λειτουργικοί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας, σηκώνοντας το καπάκι της οθόνης ή πατώντας το κουμπί λειτουργίας. Με αυτήν την προηγμένη λειτουργία αναστολής λειτουργίας, τα δεδομένα αποθηκεύονται τόσο στη μνήμη όσο και στη μονάδα σκληρού δίσκου, οπότε ακόμα κι αν διακοπεί ξαφνικά η τροφοδοσία ή αλλάξει η μπαταρία, το περιεχόμενο είναι έτοιμο ακριβώς όπως είχε μείνει τελευταία. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης ένα πληκτρολόγιο νησίδας με εργονομικό σχεδιασμό που παρέχει βελτιωμένη παραγωγικότητα, με βέλτιστη απόσταση μεταξύ των πλήκτρων και το οποίο οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν πιο άνετα με λιγότερα λάθη.

Ισχυρά Πολυμέσα

Με ήχο SRS Premium Sound™, οι φορητοί υπολογιστές E5510 προσφέρουν πολύ πιο φυσικό και ρεαλιστικό ήχο 3D για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Επιπλέον, οι φορητοί υπολογιστές E5510 προσφέρουν ενισχυμένα μπάσα, κρυστάλλινο διάλογο και πιο αποτελεσματική ανάλυση για μέγιστη ευκρίνεια στις υψηλές συχνότητες. Η κάμερα web 1,3M με δυνατότητα HD συμβάλλει στην κοινωνικοποίηση των χρηστών, καθιστώντας δυνατή την εγγραφή πολύ πιο καθαρή και άψογη και την αναπαραγωγή αυτών των εγγραφών σε υψηλή ανάλυση σε μεγάλη οθόνη.

Τελευταία τεχνολογία σύνδεσης

Η σύνδεση στο διαδίκτυο και η κοινή χρήση δεδομένων είναι επίσης πολύ πιο εύκολη με το E5510. Με το Bluetooth 3.0 High Speed*, οι χρήστες μπορούν να έχουν ασύρματη πρόσβαση σε αρχεία όπως μουσική, φωτογραφίες και ταινίες και να μοιράζονται αυτά τα αρχεία με άλλες συσκευές με εξαιρετικά γρήγορα 24 Mbps (8 φορές πιο γρήγορα από το Bluetooth 2.1). Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο όπου κι αν βρίσκονται με την τεχνολογία Computer-Telephone PhoneShare**, η οποία καθιστά δυνατή τη σύνδεση στο Internet μεταφέροντας τη δυνατότητα σύνδεσης 3G των κινητών τηλεφώνων Samsung στον υπολογιστή. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης την αποστολή μηνυμάτων SMS ή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων απευθείας από το φορητό υπολογιστή ή τη χρήση της δυνατότητας σύνδεσης Wi-Fi των Smart Mobile Phones στον φορητό υπολογιστή.**

E5510 στο Vatan Bilgisayar

Οι φορητοί υπολογιστές Samsung E5510, που έχουν πολύ πιο ζωντανή και καθαρή εικόνα με τις εξαιρετικά φωτεινές και καθαρές οθόνες υψηλής ανάλυσης τους, πωλούνται ως 859 USD + ΦΠΑ μόνο στα καταστήματα Vatan Bilgisayar, αποκλειστικά για τους πελάτες Vatan Bilgisayar.

Χαρακτηριστικά

NP-E5510-S01EN
Γυαλιστερό μαύρο
Windows 7 Home Basic (64b)
Επεξεργαστής Intel Core™ i5 480M (2,66 GHz, 3 MB)
15,6″ LED HD (1366 x 768) 16:9 Gloss
NVIDIA GeForce 315M (Optimus)
1 GB gDDR3 (Εξωτερικό γραφικό)
4 GB (DDR3/2 GB x 2)
2 x SODIMM
500 GB (5400 rpm S-ATA)
Super Multi Dual Layer (S-ATA)
Intel HM55
Ήχος HD (Υψηλής ευκρίνειας).
SRS 3D Sound Effect
Καταστολή θορύβου μικροφώνου
Στερεοφωνικό ηχείο 3 W (1,5 W x 2)
1,3 MP HD
Gigabit LAN
802,11 bgn
Οχι.
Ναί
Ναί
Έξοδος ακουστικών
Ναί
Ναί
Οχι.
4xUSB2.0
4 σε 1 (SD, SDHC, MMC, SDXC)
ΟΧΙ
Ναί
Ναί
101 Κλειδιά
100 κλειδιά
Επιφάνεια αφής (Εύρος κύλισης, Επίπεδος τύπος)
Σάρωση ιών McAfee
Κωδικός εκκίνησης BIOS
Κωδικός HDD
Λιμάνι κλειδαριάς Kensington
Λύση αποκατάστασης Samsung
90 Watt
60 Watt*
6 Κύτταρα

2 χρόνια

Samsung Update Plus
Easy Display Manager
Easy Battery Manager
Easy Network Manager
Easy SpeedUp Manager
Adobe Acrobat Reader
Κέντρο υποστήριξης της Samsung
381,7 x 256,5 x 29,2 ~ 35,1 mm
2,56 Kg

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button