Τεχνολογία – Επιστήμη

Το Gears of War 3 προσγειώθηκε στο Διαδίκτυο!

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να αγοράσετε ένα Xbox 360 είναι να μπορείτε να παίξετε τη σειρά Gears of War. Τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς έσπασαν ρεκόρ πωλήσεων και κέρδισαν σοβαρά χρήματα. Το τρίτο παιχνίδι είναι ακόμα υπό κατασκευή και θα είναι διαθέσιμο μόνο στα τέλη του 2011.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Beta έκδοση του τρίτου παιχνιδιού διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν από μερικές εβδομάδες! Το αρχείο, το οποίο αρχικά κοινοποιήθηκε μόνο από έναν συγκεκριμένο κύκλο, δημοσιεύτηκε τελικά από έναν χρήστη σε έναν δημόσιο διακομιστή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, βίντεο εντός παιχνιδιού εμφανίστηκαν και εξαφανίστηκαν σε πολλά μέρη, ειδικά στο YouTube!

Ωστόσο, μην ενθουσιαστείτε αμέσως, γιατί η εύρεση και η λήψη του αρχείου των 8 GB που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν θα είναι αρκετό από μόνο του για να παίξετε το παιχνίδι. Προφανώς η έκδοση που διέρρευσε είναι μια έκδοση Beta που μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε κονσόλες JTAG Xbox. Αυτές οι κονσόλες χρησιμοποιούνται μόνο για ανάπτυξη και δοκιμή λογισμικού, επομένως δεν είναι διαθέσιμες παντού. Εάν κάποιος δεν μπορεί να κάνει αυτή την έκδοση να λειτουργήσει σε κανονικά μηχανήματα, τότε η διαρροή δύσκολα θα επηρεάσει τις νόμιμες πωλήσεις του παιχνιδιού.

Ο M.Berker Güngör έγινε ο ιδρυτικός συντάκτης του περιοδικού Level το 1997. Ετοίμασε το πρώτο δημοφιλές περιοδικό εκπαίδευσης υπολογιστών στην Τουρκία με μηνιαίες πωλήσεις 500.000 με το Computer for Everyone. Εργάστηκε στο IT Business στις πρώτες μέρες του περιοδικού Chip. Πριν ιδρύσει την Technopat, ήταν ο αρχισυντάκτης του περιοδικού PC. Συνεχίζει τη μακροχρόνια εκδοτική και πληροφορική του καριέρα ως «Boss» στην Technopat…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button