Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Tiraspol | μανία ταξίδιων

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μολδαβίας Tiraspol, βρίσκεται επίσης εντός των συνόρων της Μολδαβίας και διακηρύσσει την ανεξαρτησία της, αν και δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί επίσημα, Δημοκρατία της ΥπερδνειστερίαςΕίναι η πρωτεύουσα του . Ποταμός ΔνείστεροςTiraspol, που βρίσκεται στα ανατολικά του Σοβιετική εποχήαρχιτεκτονική και ίχνη του κομμουνιστικού καθεστώτοςΤραβάει την προσοχή με τους δρόμους του όπου η πόλη είναι ακόμα πιο ορατή.

Σιωπηλός του δρόμου, “κιτς” υποκουλτούρα, Στρατός με την ευαισθησία του Νιώθω σαν να γύρισες 20 χρόνια πίσω Το Tiraspol είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις για πολλούς ανθρώπους που την επισκέπτονται. Γίνετε ο ιδανικότερος για να πάτε στο Tiraspol, το οποίο είναι αρκετά κατάλληλο για μονοήμερη επίσκεψη. απευθείας στο Κισινάου Μετά την πτήση, θα πρέπει να πάρετε λεωφορείο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Επίσης η Ουκρανία Μπορείτε επίσης να φτάσετε στην πόλη μέσω.

Τι να δείτε στην Tiraspol

Οδός 25ης Οκτωβρίου

Ένας από τους συμβολικούς σταθμούς της πόλης Οδός 25ης Οκτωβρίου Την ίδια στιγμή πιο πολυσύχναστο μέροςΙ. πολλοί τριγύρω ΠάρκοΑυτή η περιοχή, όπου η πανεπιστήμιοσε μια διαδρομή αρκετά κοντά στο Πολιτιστικό ΠάρκοΠεριλαμβάνει επίσης. Στο δρόμο, όπου υπάρχει λούνα παρκ, υπάρχουν πολλά άγαλμα περιλαμβάνεται επίσης.

Μονή Noul Neamt

Με καμπαναριό 70 μέτρων Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της Tiraspol αυτή που… Μονή Noul Neamt, Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα νότια της πόλης. που βρίσκεται στην ύπαιθρο πύργος της εκκλησίαςτι είναι έξω, πανοραμική θέα πανοραμική θέαΜπορείς να βλέπεις.

Εργοστάσιο Kvint

από το 1897 Τα καλύτερα μπράντι της Μολδαβίαςτι παράγει Εργοστάσιο KvintΟργανώνονται διάφορες ιδιωτικές ξεναγήσεις. περιηγήσεις κάθε καθημερινή Είναι οργανωμένο και διαρκεί μια ώρα. Η γευσιγνωσία δεν περιλαμβάνεται στην ξενάγηση. τσάντες δώρου δίνεται και ελαφριά γεύματα σερβίρεται. Εξάλλου Ένα από τα καλύτερα ποιοτικά κονιάκ στην Ευρώπη Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε σε μια διεύθυνση όπου μπορείτε να αγοράσετε.

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο Tiraspol

Το Tiraspol έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. τέλη του 19ου αιώναΜπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το μουσείο αν θέλετε να παρακολουθήσετε την ιστορία του, ξεκινώντας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία και επεκτείνοντας μέχρι τη Σοβιετική Εποχή. αστική ζωήοι αντιφάσεις των φωτογραφίεςστο μουσείο που αποκαλύπτει εθνογραφικός Μπορείτε επίσης να δείτε ανταλλακτικά.

Μουσείο του σπιτιού Zelinsky

ειδικός στην οργανική χημεία Νικολάι Ζελίνσκι μόνο ένα Χημικός αλλά και α Σοβιετική εποχή ήταν ο ήρωας. εφηύρε μάσκες αερίων χάρη σε Πρώτος Παγκόσμιος ΠόλεμοςΑυτό το εντυπωσιακό σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο Ζελίνσκι, ο οποίος έσωσε τις ζωές πολλών ανθρώπων προς τιμήν του επιστήμονα Αργότερα μετατράπηκε σε μουσείο. Ενώ μπορείτε να μάθετε για τη ζωή του Zelinsky επισκεπτόμενοι αυτό το μουσείο, μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες για την πρόσφατη ιστορία της πόλης.

Προεδρικό Μέγαρο

Αυτό το κτίριο, το οποίο είναι το σπίτι της Προεδρίας της Tiraspol και της συνέλευσής της από την εποχή του Λένιν, Είναι ένα αρκετά εντυπωσιακό κτίριο. Προεδρικό Μέγαρο Για να δώσω μια σημαντική λεπτομέρεια για Δεν επιτρέπεται να τραβήξετε φωτογραφίες εδώ..

Μνημείο Πολέμου

Μνημείο 25ης Οκτωβρίουπου βρίσκεται πίσω από το σοβιετικό άρμα μάχης δυτικά της μνημείο πολέμου, Είναι επίσης μια περιοχή όπου βρίσκονται οι τάφοι αγνώστων στρατιωτών. Χτίστηκε στις 3 Μαρτίου 1992 και από τότε είναι η πιο σημαντική πόλη στην ιστορία της πόλης. από συμβολικές δομές Το κτίριο, το οποίο γίνεται αποδεκτό ως ένα, είναι διακοσμημένο με λουλούδια τα Σαββατοκύριακα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button