Κινηματογράφος

Προσεχώς: Blood Ties – Filmlovers

Το Blood Ties, το τέταρτο σκηνοθετικό έργο του Guillaume Canet, που ξεχωρίζει κυρίως με την ερμηνεία του, έγινε μια από τις ταινίες που ακολουθήσαμε λόγω των πρωταγωνιστών του καστ, παρά τη μέση κριτική που δέχτηκε στο εξωτερικό. Μια γαλλο-αμερικανική συμπαραγωγή, το Blood Ties είναι στην πραγματικότητα ένα ριμέικ της γαλλικής ταινίας του 2008 “Les liens du Sang”.

Η ταινία είναι ένα δράμα εγκλήματος, με πολύτιμους ηθοποιούς όπως οι Clive Owen, Marion Cotillard, Mila Kunis, Billy Crudup και Zoe Saldana στο καστ της.

Σύμφωνα με την ιστορία, η οποία έλαβε χρηματοδότηση από τη δεκαετία του ’70. Ο Κρις, που είχε εμπλακεί σε μοιραίο καβγά πριν από χρόνια, ολοκλήρωσε την καταδίκη του για καλή συμπεριφορά και αποφυλακίζεται. Η συνάντηση με τον αδερφό του, Φρανκ, που ήρθε να τον πάρει, είναι για εκείνον σαν εφιάλτης. Ο Φρανκ και ο Κρις είναι δύο αδέρφια που δεν τα πήγαν ποτέ καλά από την ημέρα που γεννήθηκαν και έχουν ζήσει τη ζωή τους με εντελώς διαφορετικούς τρόπους. Ο Κρις έχει εγκληματική φύση, ενώ ο αδελφός του Φρανκ είναι νομοθέτης. Ελπίζοντας ότι ο Κρις έχει γίνει λίγο σοφότερος κατά τη διάρκεια της φυλακής του, ο Φρανκ θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει τον αδερφό του να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

[youtube video_id=”UmvmEzT2VKM” width=”600″ height=”350″]

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button