Τεχνολογία – Επιστήμη

Πολύχρωμη Ημέρα της Μητέρας με το Samsung NC110 Netbook

Με τις διαφορετικές χρωματικές επιλογές που προσφέρει το Samsung NC110 Netbook, χωράει χίλια πράγματα σε μια μέρα. στη μητέρα σου Να έχετε μια πολύχρωμη γιορτή της μητέρας…

Κωνσταντινούπολη, 06 Μαΐου 2011 – Η Samsung Electronics σας διευκολύνει να επιλέξετε φέτος ένα δώρο για τη γιορτή της μητέρας με τις διαφορετικές χρωματικές επιλογές του Netbook NC110. Εκτός από τις επιλογές χρώματος? Προσφέρει ισχυρή απόδοση φορητότητας με τον επεξεργαστή Intel® ATOM™ N570 και το Microsoft Windows® 7 Starter. Με τη λειτουργία γρήγορης εκκίνησης, την αντιθαμβωτική οθόνη LED, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 14,5 ωρών και το βάρος μόλις 1,18 kg, είναι η τέλεια επιλογή για τις σημερινές μητέρες.

Το Samsung NC 110 Netbook έχει εξαιρετική απόδοση μπαταρίας. Σχεδιασμένο για να διευκολύνει την καθημερινή σας εργασία με το αυθεντικό Windows® 7 Starter, αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση και έξυπνη ασύρματη συνδεσιμότητα. ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα σε οποιοδήποτε περιβάλλον ασύρματο δίκτυο ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας το smartphone σας.**

Σχολιάζοντας τα netbook NC110, ο Barış Kestep, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ για Προϊόντα IT στη Samsung Electronics, είπε:Τα Netbook NC110 της Samsung αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για καθημερινούς χρήστες που αναζητούν μια πιο ζωντανή εμπειρία φορητού υπολογιστή και θέλουν βασικά χαρακτηριστικά σε προσιτή τιμή. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ανάγκες των ανθρώπων αλλάζουν γρήγορα, προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία μοντέλων σχεδιασμένων για να ταιριάζουν σε διαφορετικές προτιμήσεις και τρόπους ζωής. ώστε να μπορείτε να έχετε πάντα το ιδανικό netbook για εσάς.” Η Kestep δηλώνει ότι παρά τις φιλικές προς τον προϋπολογισμό τους τιμές, τα Samsung NC110 Netbooks δεν κάνουν καμία παραχώρηση σε χαρακτηριστικά, στυλ ή φορητότητα και επισημαίνει ότι η σειρά προσφέρει πραγματικά εξαιρετική αξία μακροπρόθεσμα χάρη στην υψηλή ποιότητα και τα κορυφαία εξαρτήματα στο σχεδιασμό του. .

Εξαιρετική οπτική απόδοση

Χάρη στην αντιθαμβωτική οθόνη LED 10,1 ιντσών, η Samsung NC110 σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε έντονο εξωτερικό φως.

Ισχυρή απόδοση κινητού

Συνδυάζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας με εξαιρετική φορητή σχεδίαση και βελτιωμένη απόδοση, το Samsung NC110 netbook είναι έτοιμο να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία φορητών υπολογιστών οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Με την μπαταρία Power Plus, η οποία παρέχει ισχύ με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για τέλεια κινητικότητα και ελευθερία, μπορεί να φτάσει σε διάρκεια ζωής έως και τρεις φορές μεγαλύτερη από τις κανονικές μπαταρίες – 14,5 ώρες*** (με μπαταρία 8850 mAh). Πάνω από όλα αυτά, ζυγίζει μόλις 1,18 κιλά (με μπαταρία 6600 mAh).

Προηγμένες επιλογές χρήσης

Το Samsung NC110 προσφέρει βελτιωμένα εργαλεία και δυνατότητες για να σας κρατά σε επαφή και να κάνετε τα πράγματα γρήγορα. Η απόσταση των πλήκτρων του εργονομικά σχεδιασμένου πληκτρολογίου τύπου νησίδας έχει ρυθμιστεί ειδικά για να παρέχει πιο άνετη χρήση και ευκολότερο καθαρισμό. Δεν χάνεις χρόνο ούτε κατά το άνοιγμα. Χάρη στη λειτουργία Fast Start της Samsung, μπορείτε να ξυπνήσετε το netbook σας από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας σε λίγα δευτερόλεπτα αφού ανοίξετε το καπάκι ή πατήσετε το κουμπί λειτουργίας. Σε αυτήν την προηγμένη κατάσταση αναστολής λειτουργίας, τα δεδομένα αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο καθώς και στη μνήμη. Έτσι, ακόμα κι αν αντιμετωπίσετε απώλεια ρεύματος ή αντικαταστήσετε την μπαταρία, το περιεχόμενό σας επιστρέφει ακριβώς όπως το αφήσατε. Επιπλέον, με μια θύρα USB Sleep-and-Charge που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για μέγιστη ελευθερία εν κινήσει, μπορείτε να φορτίσετε τις φορητές συσκευές σας, όπως smartphone ή MP3 player, ενώ το netbook σας είναι σε κατάσταση ύπνου ή απενεργοποιημένο.

απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Το Samsung Netbook NC110 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel® Atom™ N570* με Microsoft Windows® 7 Starter και διατίθεται σε μια ποικιλία από κομψά χρώματα. Για τη μαμά σου: Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις ένα από τα χρώματα Μαύρο, Λευκό, Ροζ, Κόκκινο και Μπλε!

Συνδεσιμότητα

Η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι εύκολη με το Samsung NC110 Netbook. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στα δεδομένα σας με υψηλή ταχύτητα με προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνίας όπως ασύρματο 802.11bgn*, Bluetooth 3.0, High Speed ​​και μόντεμ 3G (HSPA*, WiMAX* και WiBRO*). Επιπλέον, με τη βοήθεια του WiFi Manager, μπορείτε να βρείτε αυτόματα οποιοδήποτε διαθέσιμο δίκτυο WiFi και να συνδεθείτε. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα από αυτά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε «συνδέοντας» το δίκτυο 3G του κινητού σας τηλεφώνου στον υπολογιστή, με τη βοήθεια του PhoneShare**, της πρωτοποριακής τεχνολογίας PC-Telephone της Samsung. Μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα κειμένου SMS ή να πραγματοποιήσετε τηλεφωνικές κλήσεις απευθείας από το netbook σας ή να επωφεληθείτε από το δίκτυο Wi-Fi με το smartphone σας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button