Τεχνολογία – Επιστήμη

Πολλές προσφορές από το Sony PlayStation Network!

Για να αναβιώσει το PlayStation Network από τη Sony καταπληκτικά δώρα έρχεται!

Μεγάλη ζημιά για τη Sony παγκοσμίως Περιστατικό χακάρισμα στο PlayStation Network Οι λάτρεις του PlayStation στην Τουρκία επηρεάστηκαν τόσο άσχημα όσο και οι άλλοι. Μετά το περιστατικό, η Sony ξεκίνησε εντατική δουλειά. Οι υπεύθυνοι της Sony, που ήθελαν να αφήσουν πίσω τους αυτή την άσχημη εμπειρία που είχε μεγάλη απήχηση στη διεθνή σκηνή, άρχισαν να κάνουν συνεντεύξεις και ανακοινώσεις στον Τύπο.

Senior Vice President, Sony Computer Entertainment America Φιλ ΡόζενμπεργκΑναγνώρισε ότι αυτό που συνέβη στο Sony PlayStation Network επηρέασε την επιχείρησή τους. Ωστόσο, είπε ότι αυτό το περιστατικό δεν θα βλάψει οριστικά τη σχέση της εταιρείας με τους παίκτες μακροπρόθεσμα. «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα καταλάβουν ότι αυτή η περίοδος είναι ένα χτύπημα στον δρόμο και ένα μόνο γεγονός σε μια μακροχρόνια σχέση που πραγματικά ωφελεί όλους», είπε.

«Όταν οι παίκτες είναι online, θέλουν να παίξουν και δεν θέλουν να ασχοληθούν με τις τεχνικές λεπτομέρειες του τι συμβαίνει. Θέλουν να διασκεδάσουν», συνεχίζει ο Ρόζενμπεργκ και θέλει να τελειώσει η ατμόσφαιρα ανασφάλειας που δημιουργήθηκε μετά τα προσωπικά στοιχεία 100 εκατομμυρίων χρηστών.

Υπενθυμίζει επίσης ότι τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας είναι κρυπτογραφημένα και δεν μπορούν να ανοίξουν και να χρησιμοποιηθούν μετά από αυτό το συμβάν. Η Sony ανακτά την εμπιστοσύνη των χρηστών Sony PlayStation Network Παρουσιάζει επίσης στους χρήστες του μια ασφάλιση που θα ισχύει για τον επόμενο χρόνο. Χρήστες κατά της κλοπής προσωπικών πληροφοριών ακριβώς 1 εκατομμύριο δολάρια Είναι ασφαλισμένοι ως αντάλλαγμα! Επιπλέον δωρεάν παιχνίδια και ταινίες είναι επίσης μεταξύ εκείνων που προσφέρονται για να προσελκύσουν χρήστες πίσω στο PSN. Ωστόσο, ακόμη Στο PSN στην Τουρκία Δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση για το τι θα συμβεί, αν οι Τούρκοι χρήστες θα επωφεληθούν από αυτές τις ευκαιρίες ή όχι.

Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1999 ως συντάκτης περιοδικών συνεχίζεται ως Αρχισυντάκτης του Technopat. #Τεχνολογία #video #socialmedia #rpg #android #coffee lover.
[email protected]

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button