Επιχειρηματική ζωήΙατρικοί ΌροιΚινηματογράφος

Ο θείος Αμπντουλάχ από τη Γκάνα πέτυχε το όνειρο του Χατζ

Όταν συνάντησε για πρώτη φορά το drone κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών γυρισμάτων στο χωριό του, ρώτησε: «Μπορείς να φτιάξεις ένα μεγαλύτερο και να με πας στο Χετζάζ;». Στην Τουρκία ήρθε σήμερα το πρωί ο Γκανέζος Αμπντουλάχ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το όνειρό του να γίνει προσκυνητής με τις πρωτοβουλίες του υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Al Hassan Abdullah, ο οποίος έφτασε στο αεροδρόμιο Atatürk με την προγραμματισμένη πτήση της THY από την Άκρα, την πρωτεύουσα της Γκάνας, συνοδευόταν από τον Muhammed Fawzi Aminu Amadu, διευθυντή ιδιωτικής εταιρείας.

Ο Αμπντουλάχ υποδέχτηκε στον τερματικό σταθμό ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης της Γκάνας, δικηγόρος Cihad Gökdemir, και ένας αστυνομικός που θα τον φιλοξενούσε στην Τουρκία, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλυφθεί το όνομά του.

Ο Αμπντουλάχ από την Γκάνα είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και ότι βιώνει αυτές τις ομορφιές με τη δύναμη και την άδεια του Αλλάχ.

Εκφράζοντας ότι περίμενε την ημέρα που θα ερχόταν μια τέτοια ευκαιρία, ο Αμπντουλάχ είπε: “Είμαι πολύ ευγνώμων στον Αλλάχ που έκανε ζωντανή μια τέτοια ομορφιά. Προσεύχομαι συνεχώς σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό. Θα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος όταν επιστρέφω στην Γκάνα μετά το προσκύνημα». είπε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που οι εμπειρίες μου εδώ θα ενισχύσουν την αδελφοσύνη και τη φιλία μεταξύ των μουσουλμάνων.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ»

Σημειώνοντας ότι αυτό που έχει κάνει το τουρκικό κράτος για αυτόν είναι πολύ πολύτιμο, ο Αμπντουλάχ είπε, ευχαριστώντας την Τουρκία στα τουρκικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ό,τι έζησα εδώ θα αναπτύξει την αδελφοσύνη και τη φιλία μεταξύ των μουσουλμάνων». χρησιμοποίησε τις φράσεις.

Ο δικηγόρος Gökdemir δήλωσε ότι η ιστορία του Abdullah από την Γκάνα ξεκίνησε λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη χώρα αυτή πέρυσι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button