Τεχνολογία – Επιστήμη

Κάθε τηλεόραση είναι πλέον μια έξυπνη τηλεόραση με τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray D7500

Χάρη στα ανώτερα χαρακτηριστικά του, το SAMSUNG D 7500 Blu-Ray Player φέρνει την υπάρχουσα τηλεόραση Plasma, LCD ή LED σας στα χαρακτηριστικά των έξυπνων τηλεοράσεων. Έτσι, γίνεται πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο και να περιηγηθείτε στα κοινωνικά δίκτυα από την τηλεόραση.

Κωνσταντινούπολη, 9 Μαΐου 2011 – Ένα από τα κορυφαία ονόματα στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης Η Samsung Electronics παρουσίασε το D7500, ένα από τα 3D Blu-ray player της. Η πιο λεπτή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray στον κόσμο, η D7500 είναι ιδανική για χρήστες που αναζητούν σχεδιασμό και απόδοση.

Όπως και άλλοι παίκτες, η σειρά D7500 αναδείχθηκε ως η ενσάρκωση της φιλοσοφίας σχεδιασμού 3S της Samsung. Η φιλοσοφία σχεδιασμού 3S της Samsung είναι η εξής:

Συμμετρία: Όλες οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί ως συμμετρικά προϊόντα. Όλες οι κύριες λειτουργίες τοποθετούνται στη μέση της συσκευής για μεγιστοποίηση της ευκολίας χρήσης.

Υποδοχή: Με αυτήν τη μέθοδο, η απουσία κινούμενων μερών για την τοποθέτηση δίσκων μέσων κάνει τη μονάδα να λειτουργεί πιο αθόρυβα και να έχει υψηλότερη απόδοση από άλλες συσκευές με δίσκο φόρτωσης (εκτός από το μοντέλο BD-D5500).

Λεπτό: Η D7500 έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει τις τηλεοράσεις Samsung.

Ο Διευθυντής Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών της Samsung Electronics Τουρκίας Lemi Paksoy, στη δήλωσή του σχετικά με την D7500, είπε: «Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αύξηση στο περιεχόμενο 3D το 2011. Πιστεύουμε επίσης ότι οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται για τις συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray της Samsung και την ικανότητά τους να μετατρέψτε το περιεχόμενο από 2D σε 3D. Καθημερινά, οι καταναλωτές αναζητούν νέα προϊόντα για να αναβαθμίσουν τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου τους και να βιώσουν πλούσιο, καθηλωτικό 3D. Σήμερα και στο μέλλον, η Samsung προσφέρει μια σειρά από επιλογές που θα λύσουν αυτές τις αναζητήσεις των καταναλωτών. Η σειρά D7500, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν που θα καλύψει κάθε είδους προσδοκία των καταναλωτών με τη λεπτή σχεδίαση και τις επιδόσεις του.»

Η πιο λεπτή συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray στον κόσμο

Η Samsung BD-D7500, η ​​πιο λεπτή συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray στον κόσμο (23 χλστ.), η οποία εξοικονομεί χώρο στους χρήστες χάρη στη λεπτότητά της και μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, επιτυγχάνει επίσης τέλεια οπτική αρμονία με τις λεπτές τηλεοράσεις LED με τον τέλειο σχεδιασμό της. Στεγάζει τα κορυφαία χαρακτηριστικά του κλάδου στο σώμα του ύψους 0,09” χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα της εικόνας. Με την καινοτόμο λειτουργία μετατροπής περιεχομένου 2D, οι χρήστες μπορούν να βιώσουν 3D ενώ παρακολουθούν ταινίες και άλλες κινηματογραφικές ταινίες και βλέπουν φωτογραφίες. Με την υποστήριξη του καινοτόμου επεξεργαστή βίντεο της Samsung (Hyper Real Engine), το BD-D7500 είναι γεμάτο με αλγόριθμους αιχμής για τη βελτίωση της ποιότητας εικόνας βίντεο και ένα σύνολο κωδικοποιητών υψηλής ευκρίνειας. Η ειδική μηχανή μετατροπής του επεξεργαστή μπορεί να μετατρέψει τα περιεχόμενα στην επόμενη έκδοση. Για παράδειγμα; Μετατρέπει τυπικά περιεχόμενα σε Full HD, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν εικόνες υψηλής ποιότητας και την καλύτερη απόδοση από τις τηλεοράσεις HD τους. Όλες αυτές οι πηγές περιεχομένου και οι ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi και Smart Blu-ray της συσκευής καθιστούν τις επιλογές αναπαραγωγής ουσιαστικά απεριόριστες.

Το BD-D7500 μπορεί επίσης να συνδεθεί εύκολα με άλλες συσκευές χωρίς την ταλαιπωρία των καλωδίων. Ο παίκτης με πιστοποίηση DLNA διαθέτει μεθόδους σύνδεσης που θα αλλάξουν το παιχνίδι στη βιομηχανία. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν Ενσωματωμένο ασύρματο LAN (Ενσωματωμένο Wi-Fi). Το νέο Blu-ray player διαθέτει επίσης εισόδους HDMI, Optical, Composite.

Ο χρόνος εκκίνησης του BD-D7500 έχει επίσης μειωθεί σε τρία δευτερόλεπτα με τη νέα δυνατότητα Ultra Fast Play της Samsung. Σε σύγκριση με τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην αγορά το 2010, αυτή η περίοδος έχει μειωθεί κατά 80%. Αυτό καθιστά το BD-D7500 έναν από τους ταχύτερους παίκτες στον κλάδο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button