Τεχνολογία – Επιστήμη

Η νέα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ST93 της Samsung

Η κομψή και κομψή σχεδίαση ST93 προσφέρει εξαιρετική εμπειρία λήψης φωτογραφιών με την τεχνολογία διπλής σταθεροποίησης εικόνας και τη λειτουργία οπτικού ζουμ 5x.

6 Μαΐου 2011, Κωνσταντινούπολη – Η Samsung Electronics Co., ένα από τα κορυφαία ονόματα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε στην αγορά τη συμπαγή, κομψή, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή πολλαπλών λειτουργιών ST93. Το νέο μοντέλο είναι το τελευταίο μέλος της εξαιρετικά λεπτής, κομψής σειράς ST της Samsung. Αυτό το νέο μοντέλο διαθέτει βελτιωμένη οπτική απόδοση χάρη στην τεχνολογία Dual Image Stabilization, ποιότητα εικόνας 16 megapixel, ευρεία γωνία 26 mm και φακό οπτικού ζουμ 5x. Η κάμερα περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία Smart Filter που θα βοηθήσει τους χρήστες να είναι δημιουργικοί ακόμα και σε στιγμιότυπα. Αυτό το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε στην αγορά υποστηρίζει τη δέσμευση της Samsung να παράγει μοντέλα που εγγυώνται υπέροχες εικόνες, με μοντέρνες γραμμές, εύχρηστες και ταυτόχρονα χρήσιμες λειτουργίες.

Το ST93 διαθέτει τεχνολογία Dual Image Stabilization, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για μια κάμερα. Αυτή η τεχνολογία συνδυάζει την οπτική σταθεροποίηση εικόνας με την παραδοσιακή τεχνολογία Digital Image Stabilization. Η τεχνολογία Dual Image Stabilization εξασφαλίζει καθαρές, ευκρινείς και ευκρινείς εικόνες σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αποτρέπει το θάμπωμα ακόμα και σε απρογραμμάτιστα στιγμιότυπα. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Dual Image Stabilization της κάμερας επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πλήρως τη φωτογραφική εμπειρία και να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Με ύψος λίγο περισσότερο από 17,5 mm, το κομψό και κομψό ST93 έχει σχεδιαστεί για να χωράει εύκολα σε τσέπες ή τσάντες και να μεταφέρεται παντού. Οι επιλογές φακού έξυπνου φίλτρου και χρώματος του ST93 διευκολύνουν τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Επιπλέον, η πρωτοποριακή λειτουργία Panorama Shot της φωτογραφικής μηχανής επιτρέπει ακόμη και μακρινές λήψεις ευρείας γωνίας να παράγουν άψογα και εντυπωσιακά όμορφα αποτελέσματα.

Ο Lemi Paksoy, Διευθυντής Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών στη Samsung Electronics, δήλωσε σε μια δήλωση σχετικά με το νέο μοντέλο: «Το ST93 ενισχύει την ικανότητα της Samsung να εξισορροπεί το στυλ και τις απαιτήσεις σχεδιασμού των πελατών της, ενώ επίσης ενσωματώνει καινοτόμα και υψηλής απόδοσης χαρακτηριστικά, όπως η κατηγορία της Samsung. -Κορυφαία τεχνολογία Dual Image Stabilization. Γνωρίζουμε το πάθος των πελατών μας για τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες με συμπαγή και κομψά σχέδια. Μετά την παγκόσμια επιτυχία των ST95, ST90 και ST65, προσφέρουμε τώρα ακόμα πιο ισχυρή οπτική απόδοση για να ανταποκριθούμε σε αυτά τα πάθη και τις απαιτήσεις. Ο σχεδιασμός του ST93 έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα έχουν την απόλυτη εμπειρία λήψης φωτογραφιών σε προσιτές τιμές.» είπε.

Έξυπνο φίλτρο και πανοραμική λήψη για βελτιωμένη δημιουργική εμπειρία

Με τον Smart Filter φακό του ST93, οι χρήστες μπορούν να είναι δημιουργικοί πιο εύκολα από ποτέ. Το ST93 διαθέτει επίσης μια λειτουργία Panoramic Shot που χρησιμοποιεί τον ευρυγώνιο φακό. Αμέσως μετά τη λήψη, η πανοραμική τεχνολογία εντοπίζει αυτόματα τα όρια κίνησης των δύο φωτογραφιών και τα συνδυάζει σε μια ενιαία, άψογη φωτογραφία.

Εκφράστε την προσωπικότητά σας με τη λειτουργία Magic Frame

Με τη λειτουργία Magic frame του ST93, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία από τις ενσωματωμένες επιλογές Magic frame, όπως Wall Art, Retro Movie, Ripple, Full Moon, Retro Recording και Classic TV για να έχουν καινοτόμες και αυθεντικές εικόνες κάθε φορά που τραβούν.

Προηγμένη λήψη ταινιών HD

Το μοντέλο ST93 επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν αβίαστα εικόνες εξαιρετικής ποιότητας με λήψη HD και αναπαραγωγή ταινιών. Το ST93 διαθέτει λήψη ταινιών HD 720p και μπορεί να κάνει λήψη με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Το προηγμένο οπτικό ζουμ 5x μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κοντινά πλάνα και λεπτομερή βίντεο. Το ST93 περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Stop Recording, η οποία παρέχει πρόσθετη ευκολία στον χρήστη. Με αυτή τη λειτουργία, με το πάτημα ενός κουμπιού, η εγγραφή μπορεί να διακοπεί και να ξεκινήσει η επανάληψη λήψης από εκεί που σταμάτησε. Χάρη στη δυνατότητα Sound Alive, η ποιότητα του ήχου της κάμερας έχει επίσης βελτιωθεί. Αυτή η δυνατότητα εξαλείφει τον θόρυβο του ζουμ, καθιστώντας δυνατή τη λήψη με την υψηλότερη ποιότητα σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Μοντέλο ST93
Αισθητήρας εικόνας 16,1M/CCD
Φακός Ευρυγώνιος φακός ζουμ 26mm 5X
Διαστάσεις 89,6Χ54,8Χ17,5
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά DIS (Διπλή σταθεροποίηση εικόνας)

Λήψη βίντεο 720P

3200 ISO

Έξυπνο αυτόματο

Έξυπνο φίλτρο

Μαγικό πλαίσιο

Πανοραμική λήψη

5 διαφορετικά πλήκτρα διεπαφής χρήστη

Ώρα πώλησης Ιούνιος 2011

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button