Τεχνολογία – Επιστήμη

Η νέα σειρά Acer TimelineX προσφέρει 10 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας!

Πληρώντας το πρότυπο των 8 ωρών, η νέα γενιά Aspire TimelineX το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με 25% περισσότερη ισχύ.[1]: Για ολοήμερη εργασία και διασκέδαση με μία μόνο φόρτιση Διάρκεια μπαταρίας έως και 10 ώρες. Επιπλέον, η μπαταρία έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ενώ η χωρητικότητα ισχύος των παραδοσιακών μπαταριών πέφτει στο 80% μετά από περίπου 300 φορτίσεις, η νέα φόρμουλα μπαταρίας μεγάλης διάρκειας της Acer διατηρεί τη χωρητικότητα 80% ακόμη και μετά από 1000 φορτίσεις. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μπαταρία για 4 χρόνια και καταναλώνετε λιγότερη ενέργεια και πόρους με λιγότερες αλλαγές μπαταρίας. Επιπλέον, η ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει μια πιο λεπτή και διακριτική σχεδίαση και εξαλείφει την πιθανότητα τυχαίας αφαίρεσης κατά τη χρήση.

Η σειρά Aspire TimelineX διαθέτει μια ένδειξη LED με ένα άγγιγμα που εμφανίζει τα χαμηλά, μεσαία και πλήρη επίπεδα μπαταρίας σε διαφορετικά χρώματα, ανεξάρτητα από το αν είναι συνδεδεμένο ή όχι, για εύκολη παρακολούθηση της στάθμης της μπαταρίας.

Η Acer πιέζει τα όρια του φορητού υπολογιστή για άλλη μια φορά με τη δημιουργία της νέας σειράς φορητών υπολογιστών TimelineX. Η νέα σειρά βασίζεται στις επιτυχημένες βάσεις της προηγούμενης γενιάς και επιτυγχάνει ένα πρωτόγνωρο επίπεδο απόδοσης και αξιοπιστίας.

Από τον εξαιρετικά λεπτό και έξυπνο σχεδιασμό του μέχρι τον ισχυρό επεξεργαστή και τα γραφικά του, από την προηγμένη τεχνολογία ήχου έως την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα του, σας εκπλήσσει. Το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σας είναι το νέο κάλυμμα αλουμινίου Cobalt Blue, το οποίο ενσωματώνεται στο ασημί προφίλ του για να δημιουργήσει ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα. Οι καθαρές γραμμές, οι γεωμετρικές γραμμές και οι ομαλές γωνίες του δημιουργούν μια μινιμαλιστική και εξαιρετικά κομψή αίσθηση.

Η επιφάνεια αφής πολλαπλών χειρονομιών στο ίδιο χρώμα με το κάλυμμα και τα στηρίγματα χεριών προσθέτει μια συνολική συνεκτική εμφάνιση και αίσθηση. Τα όμορφα κομμένα σχέδια σύνδεσης στα πλάγια παρέχουν μια πλούσια οπτική έλξη. Το μαλακό πληκτρολόγιο νέας γενιάς με ασημί βάση κάνει τον χώρο εργασίας να φαίνεται πιο τακτοποιημένος και είναι επίσης πιο εύκολο να καθαριστεί.

Φορτίστε το smartphone ή άλλες συσκευές USB χωρίς καν να ενεργοποιήσετε τον φορητό υπολογιστή σας με το Aspire TimelineX.

Μπορείτε να ταξιδέψετε πολύ πιο ελαφριά χρησιμοποιώντας το φορητό υπολογιστή σας ως φορτιστή, επειδή δεν χρειάζεται να μεταφέρετε πολλούς προσαρμογείς. Επιπλέον, είναι πιο έξυπνο από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε για ένα φορητό υπολογιστή. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε συνομιλίες χρησιμοποιώντας τα ακουστικά του smartphone σας.

Η σειρά Acer Aspire TimelineX είναι η δεύτερη γενιά Intel που συνδυάζει υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φανταστικά γραφικά.® πυρήνας Έχει μια οικογένεια επεξεργαστών.

Αυτό εξασφαλίζει ταχύτερη επεξεργασία και κοινή χρήση βίντεο, ανώτερη αναπαραγωγή βίντεο HD με κορυφαία ποιότητα εικόνας και καλύτερο χειρισμό πολυμέσων για μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Οι φορητοί υπολογιστές Aspire TimelineX διαθέτουν επίσης ανώτερη απόδοση παιχνιδιών NVIDIA, εκπληκτικά οπτικά εφέ 3D, ρεαλιστικό φωτισμό και ρεαλιστικές εικόνες.® GeForce® Έχει γραφικά. Η σειρά Aspire TimelineX διαθέτει 750 GB χώρου στον σκληρό δίσκο για να καλύψει τις ανάγκες των συλλεκτών πολυμέσων. Επιπλέον, τα ολοκαίνουργια μοντέλα TimelineX μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάρτα SSD για εξαιρετικά γρήγορους χρόνους εκκίνησης και λήψεις εφαρμογών.[4]

Για να διπλασιάσετε την ψυχαγωγία ψηφιακών μέσων, HDMI® Η σύνδεση φέρνει ψυχαγωγία HD στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας και παρέχει την απόλυτη εμπειρία υψηλής ευκρίνειας. Ταυτόχρονα, η προαιρετική θύρα USB 3.0 ανταλλάσσει δεδομένα με εξωτερικές συσκευές 10 φορές πιο γρήγορα από πριν. Dolby για μέγιστο ήχο χωρίς παραμόρφωση και βελτιωμένη ευκρίνεια διαλόγου μέσω ηχείων, ακουστικών ή συστήματος home theater® Home Theater® Χάρη στο v4, ακόμα πιο ρεαλιστικοί και πληρέστεροι ήχοι ενισχύουν την πλούσια εμπειρία ψυχαγωγίας.

Από τις συμπαγείς εκδόσεις 34 cm (13,3″) 3830T έως τις εξαιρετικά λεπτές εκδόσεις 35,5 cm (14,0″) 4830T και 39,5 cm (15,6″) 5830T, η οικογένεια Aspire TimelineX διαθέτει λεπτές εκδόσεις Acer CineCrystalX με λεπτές λυχνίες LED Acer CineCrystal 6: 6 οπίσθιο X 768 ανάλυση HD. Περιλαμβάνει φωτιζόμενες οθόνες. Αυτές οι οθόνες προσφέρουν ευκρινείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας και εντυπωσιακά γραφικά για την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας κινηματογράφου για φορητές συσκευές.

Η σειρά Aspire TimelineX ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες σας 100%!

14” AS4830TG–είναι 1600 TL συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. (πρώτο που πωλήθηκε στο Hepsiurada.com)

***

[1]25% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από την προηγούμενη (2009, 2010) σειρά Acer Aspire TimelineX.

2Αναφερόμενη διάρκεια ζωής μπαταρίας MobileMark 2007 με ενεργή ασύρματη σύνδεση® Κατασκευασμένο σύμφωνα με τη δοκιμή λειτουργίας απόδοσης. MobileMark2007® Οι λεπτομέρειες της δοκιμής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.bapco.com. Η τιμή της διάρκειας ζωής της μπαταρίας είναι μόνο για λόγους σύγκρισης. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο, τη διαμόρφωση, τις εφαρμογές, τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας, τις συνθήκες χρήσης και τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται. Η μέγιστη χωρητικότητα μιας μπαταρίας μειώνεται με το χρόνο και τη χρήση.

3Υποτίθεται ότι χρεώνεται 250 φορές το χρόνο, χρησιμοποιώντας περίπου 8 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα και 50 εβδομάδες το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, 1.000 κύκλοι επαναφόρτισης ισούνται με 4 χρόνια.

4 Τα χαρακτηριστικά διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο και τη χρήση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button