Επιχειρηματική ζωήΙατρικοί ΌροιΚινηματογράφος

Η Λίμνη των Ψαριών πλημμυρίζει από επισκέπτες

Η λίμνη με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Τουρκία, η λίμνη Balık, στην περιοχή Taşlıçay, βιώνει τις πιο πολυσύχναστες ημέρες της τις τελευταίες εβδομάδες με την προσέγγιση της φθινοπωρινής περιόδου. Το ύψος αυτής της λίμνης είναι 2 χιλιάδες 241 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σε απόσταση 29 χιλιομέτρων από την περιοχή Taşlıçay, η λίμνη Balık προσελκύει την προσοχή με την πέστροφα και τα νησιά της στην περιοχή. Η Λίμνη Ψαριών, η οποία προσελκύει πολλούς τουρίστες από πολλά μέρη, ειδικά τις γύρω επαρχίες Iğdır και Van, είναι συχνός προορισμός για τους πολίτες με το κυπρίνο και τη διάσημη κόκκινη πέστροφα. Η Λίμνη των Ψαριών, που κρατά την επιφάνεια εντελώς παγωμένη στο παγωμένο κρύο τον χειμώνα, χαρίζει στους πολίτες αχόρταγες στιγμές με τη μοναδική της θέα το καλοκαίρι.

λίμνη ψαριών

Οι πολίτες που μαγειρεύουν στη λίμνη ανάβοντας φωτιά, ψαρεύουν και στη λίμνη με τα καλάμια που έφεραν μαζί τους. Ένας πολίτης ονόματι Ersin Karaoğlan, ο οποίος ήρθε εδώ από το χωριό Yakinca στο κέντρο του Αγρίου, είπε ότι η λίμνη Balık και τα περίχωρά της είναι πολύ όμορφα, οπότε ήρθαν να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Δηλώνοντας ότι έρχονται στη Λίμνη των Ψαριών κάθε χρόνο όταν έχουν την ευκαιρία και να ψαρέψουν και να κολυμπήσουν, ο Karaoğlan είπε ότι η Λίμνη των Ψαριών πρέπει να εισαχθεί στον τουρισμό.

λίμνη του πόνου

Τονίζοντας ότι πολλοί πολίτες έρχονται και περνούν χρόνο εδώ, ο Karaoğlan είπε: “Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να μιλήσω για τις ομορφιές αυτού του τόπου. Η Λίμνη των Ψαριών είναι η υψηλότερη και πιο όμορφη λίμνη στην περιοχή Serhat. Εάν οι δρόμοι και οι ακτές της αυτό το μέρος είναι διευθετημένο, θα έχει μεγάλη συμβολή στο Άγρι από πλευράς τουρισμού.

λίμνη ψαριών

Ο λαός μας πρέπει να ενθαρρύνεται, με αυτόν τον τρόπο, πολίτες από τις γύρω επαρχίες και τις περιφέρειες συρρέουν εδώ. Οι εισερχόμενοι πολίτες συμβάλλουν επίσης υλικά και ηθικά στο Άγρι. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος τόσο από άποψη αέρα όσο και από άποψη λίμνης. Καλούμε τους πολίτες μας εδώ. Ελάτε να δείτε, να ζήσετε αυτόν τον αέρα και τη φύση», είπε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button