Τεχνολογία – Επιστήμη

Επιστροφή στο Windows Live Messenger!

λάτρης των κοινωνικών δικτύων MSN Έχουμε καλά νέα για τους χρήστες του. Προστέθηκε και στη συνέχεια αφαιρέθηκε από το Windows Live Messenger κελάδημαπιθανότατα να επιστρέψει.

Windows Live Messenger, ενημερωμένο με το πακέτο λογισμικού της Microsoft το 2011. Facebook και η ενσωμάτωση στα κοινωνικά δίκτυα δίνει ήδη μια ιδέα για πολλά πράγματα. Ωστόσο, η κύρια εξέλιξη που ενισχύει το ενδεχόμενο επιστροφής του Twitter στο Messenger είναι φυσικά η πρόοδος στο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7. Τα συνοπτικά και εύχρηστα μηνύματα Twitter είναι τα αγαπημένα πολλών χρηστών κινητών. Το λειτουργικό σύστημα επόμενης γενιάς της Microsoft σε κόμβους σε κατάτμηση. Σε αυτό το νέο σύστημα, η ύπαρξη Twitter κάτω από το κοινωνικό κέντρο είναι τόσο μεγάλη ανάγκη όσο και το Facebook. Windows Live Messenger επίσης Windows 7 Λαμβάνοντας υπόψη τις προόδους στην ενσωμάτωσή του με το Twitter, φαίνεται αναπόφευκτο ότι το Twitter, το οποίο είναι σε κινητά, θα μετακινηθεί στην εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές. Η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού είναι το Windows Phone 7 Μάνγκο για να συνδεθείτε στο Twitter σε beta Windows Live Messenger Ζητάει εισαγωγή.

Το ταξίδι που ξεκίνησε το 1999 ως συντάκτης περιοδικών συνεχίζεται ως Αρχισυντάκτης του Technopat. #Τεχνολογία #video #socialmedia #rpg #android #coffee lover.
[email protected]

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button