Τεχνολογία – Επιστήμη

Βιντεοκάμερα Samsung F50 με ζουμ 65x

Ενσωματώνοντας τις απόλυτες καινοτομίες, το Samsung F50 συνδέει τους χρήστες σε ειδικές στιγμές που περνούν με την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με υποδοχή κάρτας μνήμης SD, έξυπνη μουσική στο παρασκήνιο, μεγαλύτερη εγγραφή, νέες δυνατότητες διακοπής εγγραφής και βελτιωμένο ζουμ.. Αναβίωση αναμνήσεων…

6 Μαΐου 2011 Κωνσταντινούπολη Η Samsung Electronics Co., Ltd., μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο στον τομέα των ψηφιακών μέσων και των τεχνολογιών ψηφιακής συμμόρφωσης, ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε το υψηλής απόδοσης, προσιτό και βολικά σχεδιασμένο μοντέλο SMX-F50. Αυτό το πιο πρόσφατο μοντέλο βιντεοκάμερας ενισχύει την ηγετική θέση της Samsung στη σχεδίαση και την ποιότητα με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως κορυφαίο στην αγορά φακό zoom 65X, μνήμη SD και Έξυπνη μουσική φόντου για πρώτη φορά σε σειρά βιντεοκάμερων.

Ο ελαφρύς και συμπαγής σχεδιασμός του SMX-F50 επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μαζί τους τη βιντεοκάμερα ανά πάσα στιγμή. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να απαθανατίσουν τις πολύτιμες αναμνήσεις τους καταγράφοντας όλα τα σημαντικά οικογενειακά γεγονότα. Το SMX-F50 περιλαμβάνει επίσης τεχνολογία ζουμ 65X με επιπλέον pixel. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον χρήστη να είναι κοντά στη δράση και τα συναισθήματα, όποια απόσταση κι αν τραβήξει. Με κορυφαίο στον κλάδο χρόνο συνεχούς εγγραφής 6 ωρών και 20 λεπτών (με μνήμη ή κάρτα 16 GB) και τη δυνατότητα παραγωγής βίντεο υψηλής ποιότητας μορφής H.264, η σειρά SMX-F50 μπορεί να εγγράψει 1,5 φορές περισσότερο από τα συμβατικά μοντέλα. Εκτός από τις δυνατότητες εγγραφής, χάρη στη λειτουργία φόρτισης USB, η κάμερα μπορεί να φορτιστεί ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, μπορεί να συνδεθεί σε υπολογιστή και προσφέρει ελευθερία λήψης. Επιπλέον, με την κάρτα μνήμης SD και την εσωτερική μνήμη flash, το μοντέλο F50 μπορεί να τραβάει για πολύ μεγαλύτερο χρόνο και με πολύ υψηλότερη ποιότητα σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Ο Lemi Paksoy, Διευθυντής Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών στη Samsung Electronics Τουρκίας, δήλωσε σε μια δήλωση σχετικά με το νέο μοντέλο: «Γνωρίζουμε ότι η αγορά μιας βιντεοκάμερας είναι μια επένδυση για οικογένειες. Η έρευνα μάς έχει δείξει ότι οι άνθρωποι αναζητούν εγγυημένη αξιοπιστία και φορητότητα για να καταγράφουν όλες τις ιδιαίτερες στιγμές τους, είτε πρόκειται για γενέθλια, για πρωτοχρονιάτικο εορτασμό ή για την πρώτη παράσταση του παιδιού τους στο σχολείο. Γι’ αυτό θέλουμε να προσφέρουμε πρωτοποριακές, εύχρηστες, καινοτόμες λειτουργίες που επιτρέπουν στις οικογένειες να τραβούν βίντεο υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι το μοντέλο SMX-F50 μπορεί να καταγράφει ζωντανές και πολύτιμες αναμνήσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μοιράζονται αναμνήσεις που είναι σημαντικές για αυτούς με την οικογένεια και τους φίλους τους. Το μοντέλο F50 διαθέτει επίσης ένα καινοτόμο κουμπί παύσης που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν το επιθυμητό συμβάν σε ένα μόνο αρχείο που μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν και να προβάλουν. Εγγυόμαστε ότι οι βιντεοκάμερες μας προσφέρουν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες βιντεοκάμερας με Smart Auto, έξυπνο οπτικό ζουμ και μεγαλύτερους χρόνους εγγραφής. Έτσι, κάθε οικογένεια θα απολαμβάνει να απαθανατίζει τις διασκεδαστικές και συναισθηματικά πολύτιμες αναμνήσεις της για τα επόμενα χρόνια.

Νέα λειτουργία διακοπής εγγραφής στα χέρια σας

Όταν απαιτείται διάλειμμα κατά τη λήψη, η νέα και πρωτοποριακή λειτουργία Διακοπή εγγραφής επιτρέπει στο χρήστη να διακόψει την εγγραφή για σύντομο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια να συνεχίσει τη λήψη ακριβώς από εκεί που σταμάτησε. Έτσι, ο χρήστης δεν χρειάζεται να συνδυάζει ξεχωριστά αρχεία.

Οι ειδικές αναμνήσεις των οικογενειών αναβιώνουν με έξυπνες λειτουργίες

Οι έξυπνες λειτουργίες στις πιο πρόσφατες βιντεοκάμερες διασφαλίζουν ότι ο χρήστης επιτυγχάνει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Η λειτουργία Έξυπνης αυτόματης λήψης επιλέγει την καταλληλότερη λειτουργία με βάση τις συνθήκες φωτισμού και το θέμα/άτομο/τόπο που φωτογραφίζεται. Η λειτουργία Smart Background Music χαμηλώνει αυτόματα την ένταση της μουσικής όταν υπάρχουν συνομιλίες και διασφαλίζει ότι οι ήχοι ακούγονται καθαρά. Με αυτές τις καινοτόμες δυνατότητες, οι χρήστες δεν χρειάζεται να κάνουν λεπτομερείς επεξεργασίες όπως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ταινιών. Μπορεί να πυροβολεί συνεχώς.

Τεχνικές Προδιαγραφές

SMX-F50
Μέσα αποθήκευσης δεδομένων Κάρτα SDHC/SD

F50 (χωρίς εσωτερική μνήμη)

Αισθητήρας Αισθητήρας CCD 1/6″ 680K
Φακός F1.8 Φακός Schneider Kreuznach Varioplan

Οπτικό ζουμ 52x

65x Intelli-Zoom

Ψηφιακό ζουμ 1200x

f=2,4 ~ 24mm εστιακή απόσταση

Λειτουργίες Αυτόματη εστίαση

Ανίχνευση προσώπου

Έξυπνη αυτόματη λήψη

Time-lapse Σκοποβολή

Διακοπή εγγραφής

Έξυπνη αναπαραγωγή

Φόρτιση USB

Intelli Studio 2.0

Εκτύπωση Storyboard

Κουμπί κοινής χρήσης με ένα πάτημα

Βίδα τριπόδου

Οθόνη Οθόνη LCD 2,7″ 230K
Εγγραφή βίντεο 720 x 480 60i

Χρόνος εγγραφής:

Με ενσωματωμένη μνήμη SD 6 GB (F54)

SF: 6h20min
ΣΤ: 8 δευτ
N: 10s20min

Σταθεροποίηση εικόνας HDIS
Διορθώθηκε η ανάλυση εικόνας 1,9 Megapixel JPEG
Δυνατότητες σύνδεσης συσκευής Διασύνδεση USB

Ενοποιημένη διεπαφή

Τύπος Μπαταρίας BP105R (1050 mAh, F50) /

BP210R (2100mAh)

Χρόνος εγγραφής (περίπου) 130 λεπτά / 260 λεπτά (4 ώρες 20 λεπτά)
Χρωματιστά Μαύρος
Διαστάσεις 53,9 Χ 56,4 Χ 119,0 χλστ
Τιμή πώλησης 429 TL
Ώρα πώλησης σε έκπτωση

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button