Τεχνολογία – Επιστήμη

Απαθανατίστε τις καλύτερες στιγμές σας με τη μητέρα σας με το Samsung PL120

Με τη νέα κάμερα διπλής οθόνης PL120 της Samsung, οι καλύτερες στιγμές σας αποτυπώνονται στην πιο τέλεια ποιότητα και στο πιο όμορφο καρέ.

Κωνσταντινούπολη, 6 Μαΐου 2011, Η Samsung Electronics Co., ένα από τα κορυφαία ονόματα στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, θα σας επιτρέψει να αποτυπώσετε τέλεια κάθε στιγμή που περνάτε με τη μητέρα σας με την κάμερα μοντέλου PL120 με τεχνολογία διπλής οθόνης LCD. Ελέγχοντας πώς ποζάρετε από την μπροστινή οθόνη, θα τραβήξετε τη φωτογραφία και θα πάρετε τη θέση σας στο πλαίσιο της φωτογραφίας.

Η κάμερα PL120 προσφέρει στους χρήστες της περισσότερα από ό,τι αναμενόταν από μια κάμερα για χαρούμενες και αθάνατες στιγμές και τέλεια καρέ. Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής βίντεο HD του PL120, η οποία ενισχύει την ψυχαγωγία που αποτελεί σημαντικό μέρος της εμπειρίας φωτογραφίας με διπλή οθόνη LCD και επιτρέπει σε όλους να τραβούν φωτογραφίες πολύ εύκολα, οι χρήστες μπορούν να τραβούν όχι μόνο φωτογραφίες αλλά και εξαιρετικά βίντεο.

Σχετικά με το PL120:

Το PL120 προσφέρει σε όλους τους χρήστες της κάμερας την προστιθέμενη αξία της τεχνολογίας διπλής οθόνης LCD και επιτρέπει σε κάθε χρήστη να βγει από πίσω και μπροστά από τον φακό και να τραβήξει τέλεια τις φωτογραφίες του, επιτρέποντας μόνο την ενεργοποίηση της μπροστινής οθόνης σύμφωνα με το αίτημα του χρήστη, προσφέροντας επιπλέον ιδιωτικότητα στον χρήστη. Επιπλέον, η λήψη φωτογραφιών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία για παιδιά και τη λειτουργία άλματος γίνεται πολύ πρακτική και διασκεδαστική. Εξοπλισμένο με φακό 26 mm, το PL120 είναι ιδανικό για πορτραίτο. Εξασφαλίζει επίσης ότι οι αναμνήσεις σας είναι πάντα ζωντανές με τη λήψη φωτογραφιών ανάλυσης 14,2 MP στο PL120.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button